in ,

13 novih medalja za tigriće na međunarodnom taekwondo M-2 natjecanju

U subotu, 10. veljače, u organizaciji taekwondo kluba Rugvica održan je “M-2” međunarodni taekwondo turnir. Turnir je okupio preko 450 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke, Mađarske među kojima je nastupio i Taekwondo klub Tigar Zagreb s 15 sportaša.

Zajedno sa svojim trenerima sportaši su odradili kvalitetne pripreme pred sportske borbe, te ostvarili sljedeće rezultate:

15 natjecatelja = 13 medalja = 8 finala!

Zlatne medalje su osvojili: Stella Gabaj, Luka Hrastić, Filip Ervaćinović, Fran Jeren, Rafaela Jurković

Srebrne medalje su osvojili: Tesa Novosel, Antonija Perković, Nia Ani Drobac,

Brončane medalje su osvojili: Aurora Roščić, Dominik Mišić, Nadja Zukanović, Leonarda Nuić Knezović, David Nazor.

Nažalost, u borbama za medalje zaustavljeni su bili perspektivni sportaši Kaja Kranjc i Alen Novosel, kojima želimo idući put više sportske sreće i uspjeha.

Filip Ervaćinović je prema bodovima ostvario izvrstan pojedinačan uspjeh zauzevši poziciju najuspješnijeg juniora turnira. Zbrojem bodova svih disciplina u sportskoj borbi taekwondo klub Tigar Zagreb zauzeo je ekipno 3. mjesto te je i u disciplini kadeta osvojio ekipno 3. mjesto!

– “Lijep rezultat iza kojeg stoji puno truda i rada, djeca su se super borila i zadovoljni smo s rezultatima!“- poručila je trenerica Nika Tumbri.

– “Zadovoljan sam s rezultatima, ali prvenstveno s načinom na koji su sportaši odradili sportske borbe kao i same pripreme prije borbe. Imamo vrlo mladu generaciju kadeta pred kojima je svijetla budućnost, naravno ako nastave trenirati kao i do sada. Čestitam svojim natjecateljima i trenerima na odlično odrađenom poslu, očekuju nas novi izazovi tako da idemo dalje!“- rekao je glavni trener kluba Marko Jeren.

Tekst/foto: Taekwondo klub Tigar Zagreb

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?