in ,

114. Turopoljski fašnik stiže u grad, početkom veljače u Velikoj Gorici počinje karneval!

Ovogodišnji fašnik trajat će od 3. do 21. veljače, a u pripremi je bogat program

Tzvg

Nakon prosinca punog događanja, božićnih i novogodišnjih proslava, vrijeme je da Veliku Goricu ispune ples, šala, buka, maskirana lica velikih i malih sugrađana te neizostavan bogat zabavni program. I ove godine uz mnogobrojne slasne krafne i još više odličnih maski, slavit ćemo 114. Turopoljski fašnik!

Vrijeme karnevala i fašničkih ludorija, savršena je prilika da se opustite i maskirate u ono što ste oduvijek željeli postati ili jednostavno, bez određenog značaja, mašti date na volju i odaberete zabavni kostim u koji ćete se prerušiti.

Ove godine ne tulumarimo samo jedan vikend, već ćemo malim maškarama posvetiti subotu 11.veljače (kada će nastupiti predškolske i školske grupe, skupine, parovi i pojedinci), a u subotu 18.2. našim gradom nakon dvije godine pauze napokon prolazi velika fašnička povorka!

Velika Gorica ponovno će ugostiti brojne maškare i fašničke skupine, a turopoljski fašnik u našem gradu trajat će od 3. do 21. veljače!

-Ovim putem pozivamo sve zainteresirane grupe i udruge da se prijave za sudjelovanje na 114. turopoljskom fašniku putem prijavnica koje se mogu preuzeti u uredu Turističke zajednice (Trg kralja Tomislava 2) te na našoj web stranici. Prijave traju do 1.2. za Mali fašnik, odnosno do 8.2. za Veliku fašničku povorku, poručuju iz Turističke zajednice grada Velike Gorice.

Sve detalje prijava na povorku pronađite ovdje, a sve detalje uskoro možete pratiti i na stranici Turističke zajednice grada Velike Gorice ili putem facebook stranice Turopoljski fašnik.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović