in , ,

VEGORA-i potvrda uspješne podrške velikogoričkim poduzetnicima

Jučer, 18. listopada, u Gospodarskom centru Osječko baranjske županije održana je završna konferencija projekta BOND Hrvatska, na kojoj je ravnateljica Razvojne agencije Grada Velike Gorice, Mateja Kalisar, primila certifikat kao potvrdu uspješne podrške poduzetnicima kroz održane radionice i individualna savjetovanja.
– Zahvaljujemo svima na ukazanom povjerenju, veselimo se novim nadolazećim suradnjama i izazovima, poručila je Kalisar.
Foto: M.K.
Projekt vrijedan 6,6 mil. eura, sufinanciran iz EU realizirao je HAMAG-BICRO.
Inače, projekt BOND (Business Organisations Network Development) pokrenut je kao pilot-projekt “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO)” pokrenut je 2017. godine s ciljem povezivanja poduzetničkih potpornih institucija u Hrvatskoj, poboljšanja kvalitete postojećih usluga i razvoja novih usluga te ujednačavanja dostupnosti i kvalitete usluga poduzetnicima u svim županijama, u skladu sa smjernicama Strategije razvoja poduzetništva Republike Hrvatske 2013. – 2020.
Foto: M.K.

Opći cilj projekta je jačanje ponude profesionalnih usluga za poduzetnike diljem Hrvatske putem umreženih PPI-a, kako bi se osigurala integrirana pomoć MSP-ovima u svim stupnjevima razvoja. Kroz projekt BOND nastoje se smanjiti razlike u regijama i svim poduzetnicima u Hrvatskoj pod jednakim uvjetima olakšati pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja.

Foto: M.K.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija