in , ,

Naši gimnazijalci osvojili 2. mjesto na natjecanju u stolnom tenisu

Foto: Gimnazija Velika Gorica, prof. Gordan Polan

Na županijskom natjecanju srednjih i osnovnih škola u stolnom tenisu, održanom jučer, 1. veljače, u Srednjoj školi Dugo Selo, istaknuli su se mladi talenti iz velikogoričke Gimnazije!

Među osam prijavljenih škola, velikogoričku ekipu predstavljali su Nikola, Andrija, Vito i Benedikt koji su osvojili impresivno drugo mjesto, pokazavši izvanrednu igru i timski rad.

Ovo natjecanje bilo je prilika za mlade sportaše da pokažu svoj talent u sportu koji zahtijeva brzinu, preciznost i taktičko planiranje. Sudionici su imali priliku ne samo natjecati se, već i učiti jedni od drugih, razmjenjujući iskustva i tehnike igre, što je dodatno obogatilo ovaj sportski događaj.

Uspeh ekipa na županijskom natjecanju je rezultat dugotrajnih priprema, treninga i posvećenosti kako samih igrača, tako i njihovih trenera i škola koje su ih podržavale na putu do postolja. Ovaj uspjeh ne samo da potvrđuje kvalitetu i talent mladih sportaša, već i potiče daljnji razvoj stolnog tenisa kao važne sportske discipline unutar školskog sustava.

Čestitamo svim natjecateljima, a posebno ekipi koja je zastupala GVG, na izvrsnom uspjehu i osvojenom drugom mjestu. Njihova postignuća su inspiracija za sve mlade sportaše i dokaz da je uz trud, zalaganje i timski rad moguće postići izvanredne rezultate!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija