in , ,

Baby Lasagna publiku oduševio pjesmom za Doru

Foto: YouTube screenshot

Baby Lasagna, čije je pravo ime Marko Purišić, predstavlja se na Dori 2024. s pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”. Pjesma donosi emotivnu priču koja kroz igru riječi, ritma i melodičnih linija priča o odlasku, nostalgiji i traganju za novim početkom, a spot za pjesmu sniman je u njegovoj rodnoj Istri.

Prema trenutnom rejtingu, Baby Lasagna ima najveće šanse za pobjedu na Dori, a iza njega je Eugen s pjesmom ‘Tišine’, dok 3. mjesto trenutačno dijele Vinko s ‘Lying eyes’ i Lana Mandarić s ‘Morem’.

I na kladionicama za Eurosong stojimo dobro, zasad smo na 3. mjestu nakon Ukrajine i Italije.

“Pjesma “Rim Tim Tagi Dim” predstavlja svojevrsnu odiseju mladića koji iz Hrvatske kreće u potragu za boljim sutra u drugoj zemlji. Baby Lasagna ovom pjesmom debitira na HR Top 40 ljestvici, čime “Rim Tim Tagi Dim” postaje njegov prvi singl koji je ušao na nacionalnu top listu​​.

Marko Purišić poznat je po svojoj muzikalnosti i raznolikosti u glazbenom izričaju. Prije samostalne karijere, od 2011. do 2016. i od 2018. do 2022., bio je gitarist hrvatskog rock benda Manntra. Purišićeva glazba je mješavina pop punka, techna, metala i house glazbe, s tekstovima koji često dotiču autobiografske teme i društvena pitanja.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija