in , ,

U nesreći preminuo nekadašnji kapelan dviju goričkih Župa Milan Kerš

Ekosspiritus

Jučer, 6. rujna, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao naš bivši kapelan dvaju goričkih župa, Navještenja blažene Djevice Marije te Svetog Petra i Pavla, 53-godišnji Milan Kerš. U velikoj tuzi mnogi se opraštaju od “onog čovjek s kraja kolone na svakom Planinarskom križnom putu”, kako navode iz Udruge Ekosspiritus.

Kako objavljuje policija, oko 13:30 sati na kolniku lokalne ceste između Badličana i Macinca, dogodila se nesreća u kojoj je preminuli kapelan izgubio nadzor nad upravljanjem te sišao izvan kolnika, gdje je prednjim bočnim dijelom automobila udario u cestovni jarak.

PU međimurska

-Uslijed siline udara došlo je do višestrukog prevrtanja automobila te na kraju i do njegovog povratka na kolnik. Pošto vozač u trenutku nesreće nije koristio sigurnosni pojas, ispao je iz vozila na kolnik. Na mjestu događaja liječnik tima hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt 53-godišnjeg vozača. Tijelo premilog prevezeno je na Odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija, pojašnjavaju u policiji.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović