in , , ,

VIDEO Talentirane Jane objavile novi spot pjesme “Drag je dragoj”

Ansambl Jane

Novi spot za pjesmu “Drag je dragoj” Ansambla Jane napokon je ugledao svjetlo dana! S nestrpljenjem, mnogi su iščekivali ranije najavljeni spot talentiranih velikogoričkih djevojaka poznatih pod nazivom Jane, koje su posebno radosne što su u snimanje mogle uključiti i svoje bližnje.

-Posebno smo sretne jer su u snimanje spota uključena naša djeca, te brat jedne od nas, koji su uloge odradili kao pravi profesionalci, poručuju Jane.

Pjesma pod nazivom “Drag je dragoj” je u režiji Zdenka Bašića, a govori o dragoj koja je tužna jer nije dobila benku, đunđe ni prsten. Neke više sile odlučile su da ostane sama iako će u srcu zauvijek ostati njegova. Kadrovi su snimljeni na poznatim lokacijama dragog nam Turopolja.

U ovom projektu, na kojeg su Jane iznimno ponosne, sudjelovao je Zdenko Bašić, a zahvalu djevojke šalju i Muzeju Turopolja koji je pružio podršku. Spot je snimat pored Kurije Modić Bedeković koji je dao poseban mističan štih, a financijsku pomoć pružila je i Zagrebačka županija.

-Hvala Danijelu Skrbinu što je pristao na ovu ludu ideju i velikom strpljenju u studiju te našem dragom Ivanu Potočniku koji je za nas osmislio ovaj pomalo uvrnuti neobični jazzy aranžman, dodaju Jane te vas, uz nadu da ćete uživati, pozivaju da ‘bacite oko’ na njihov novi video!

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović