in , ,

‘Borba za život’ bila je jaka, ali bolest je bila jača, napustila nas je mlada sugrađanka Valentina

Valentina Jambrešić iz Čičke Poljane borila se protiv teške bolesti, a pomoć su joj pružili i brojni sugrađani

Iz Čičke Poljane jučer su pristigle pretužne vijesti. Naša sugrađanka Valentina Jambrešić izgubila je dugu i tešku borbu protiv bolesti. Nakon dugo ne odustajanja i ustrajnosti u izlječenju, napustila nas je jučer, 31. listopada, u 28. godini života. Posljednji ispraćaj bit će u srijedu, 2. studenog, u 12:30 na groblju u Vukovini.

Duhom vedra i, prije svega, snažna Valentina bila je mlada djevojka i majka dvoje djece, Leona i Dore, koja se već nekoliko godina bori sa zloćudnim karcinomom koji je, prema posljednjoj priloženoj dokumentaciji, progresivno narastao i proširio se. Tada su svi voljni pomoći uključili se u akciju prikupljanja kako bi se Valentini osiguralo adekvatno liječenje, a pokrenuta je i Facebook stranica ‘Borba za život’ gdje su se izmjenjivale sve informacije.

-Moja se onkologica trudi oko mene i divna je žena. Također i svi kirurzi koji su sudjelovali u mojih pet operacija. Stvarno su svi divni i svi su se trudili oko mene, i trude se još uvijek, još uvijek idem na kemoterapije. Ali eto nakon pet operacija i 22 kemoterapije (u dvije godine),bolest se je ponovno vratila i sad vise nije operativno i ja sam odlučila na svoju ruku otići u privatnu polikliniku potražiti drugo mišljenje, bilo kakav tračak nade da se izvuče. Predložili su mi hipertermiju i sad svu nadu vidim u tome, napisala je tada Valentina u grupi.

Facebook grupa BORBA ZA ŽIVOT

U velikoj boli i tuzi, sada je putem te iste grupe osvanula potpuno drugačija objava koju nitko nije priželjkivao te kojoj su svi nastojali prkositi u želji i nadi da će naša mlada sugrađanka pobijediti zlotvora koji je sve brže rastao.

-Dragi svi, dobri ljudi, napustila nas je naša Valentina. Hvala Vam svima od srca na svakoj pomoći! Kroz koji dan ugasiti ćemo stranicu , neka počiva u miru, objavljeno je putem mreža.

Počivala u miru Božjem. Obitelji iskrena sućut.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

-2 Points
Upvote Downvote

Napisao Emily Nović