in ,

Inicijativa za svaku pohvalu, Turopoljci od ranog jutra čiste svoj kraj

Akcija čišćenja pokrenuta je povodom Dana planeta Zemlje

Krešimir Ačkar

Danas, 22. travnja obilježava se Dan planeta Zemlje, a kako bi obilježili današnji dan onako kako mu i priliči, vrijedni Turopoljci pokrenuli su inicijativu kojom čiste svoje mjesto.

Krešimir Ačkar

Na inicijativu Mjesnog odbora Turopolje, koju su podržale sve udruge u mjestu uključujući pritom Udrugu žena TUR, DVD Turopolje, NK Turopolje, Udruga umirovljenika, ŠRK Ribomanija, belot klub Turopolje, kao i učitelji i učenici područne škole Rakitovec, okupili su se jutros oko 8 sati ispred Društvenog doma Turopolje, a onda su, zajedničkim snagama nakon kratkog druženja, prionuli na posao i počeli s čišćenjem turopoljskog kraja.

Krešimir Ačkar

Podršku mještanima ukazao je i gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je posjetio Turopolje te se mještanima pridružio u obavljanju hvalevrijednog zadatka.

Krešimir Ačkar

– Vrijedni mještani Turopolja danas su pokazali kako se voli svoje mjesto. Na inicijativu Mjesnog odbora Turopolje i uz sudjelovanje svih udruga koje djeluju u mjestu organizirana je akcija čišćenja povodom Dana planeta zemlje. Veliko bravo za sve, poručio je gradonačelnik.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović