in , ,

Rekordna gužva na koncertu Dalmatina na Tuđmancu, sutra se nastavlja uz Matiju Cveka

Foto:Ilustracija

Park dr. Franje Tuđmana sinoć je bio prepun entuzijastične publike koja je na koncert Dalmatina pristigla iz Velike Gorice, okolice, ali i Zagreba. Nesvakidašnji prizor rekordnog broja publike atmosferu je podigao na jednu višu razinu, a već po samom početku koncerta publika je u jedan glas pjevala i plesala uz najveće hitove Dalmatina.

POU Velika Gorica

Goričke večeri na početku koncerta svečano je otvorio i gradonačelnik Krešimir Ačkar te pozdravio brojnu publiku:

Ponosan sam što možemo danas biti ovdje zajedno, što svi koji smo se ovdje rodili ili ovdje živimo, danas obogaćujemo društveni život i ostvarujemo ono o čemu smo sanjali, da imamo bogat društveni program te da imamo dovoljno društvenih, umjetničkih i zabavnih aktivnosti. Zahvaljujem svima koji sudjeluju u organizaciji Goričkih večeri i želim vam puno dobre zabave, kazao je gradonačelnik Ačkar.

Već sutra, 18. lipnja nastavlja se jednakom zabavnom dinamikom jer će na veliku pozornicu na Tuđmancu doći Matija Cvek u pratnji Jazz orkestra OSRH-a. Koncert počinje u 19 sati, a cijeli program Goričkih večeri možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, u jutarnjim satima, od 10 sati na Tuđmancu možete posjetiti i humanitarni buvljak u organizaciji Humanitarne udruge Buvljakuše koje su vam, uz ukusnu hranu i bogat program, na svojoj tomboli pripremile i nevjerojatno dobre nagrade.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu