in , , ,

Ovog vikenda ne propustite izložbu pasa “CAC Velika Gorica Trophy 2023”

Ove nedjelje, 3. rujna od 10h dođite na školsko dvorište kod OŠ Eugena Kvaternika na šestu nacionalnu izložbu pasa CAC Velika Gorica Trophy 2023. u organizaciji Kinološkog kluba Velika Gorica na kojoj se očekuje oko 500-tinjak najljepših predstavnika raznih pasmina pasa. Nakon uspješne prošlogodišnje izložbe na kojoj je sudjelovalo preko 370 pasa, više od 120 različitih pasmina iz 15 država, vjerujemo da će i ove godine svi zaljubljenici u četvernožne ljubimce doći na svoje. U sklopu izložbe moći ćete prisustvovati i Specijalnoj izložbi Njemačkih oštodlakih ptičara i Specijalnoj izložbi retrivera.

Kinološki klub Velika Gorica osnovan je  2015. godine, kao Udruga građana, koja okuplja oko 100njak ljubitelja pasa, kinoloških  sudaca, veterinara  i uzgajivača s tendencijom stalnog rasta broja članova i manifestacija. Kinološki klub Velika Gorica svojim aktivnostima promiče odgovoran suživot čovjeka i psa, kroz razne edukacije, druženja i izložbe pasa.

Na izložbama ne uživaju samo izlagači pasa, već je to mjesto bogate gastronomske i zabavne ponude, kako za odrasle, tako i za one najmlađe. Najmlađi imaju na raspolaganju dječji kutak s napuhancima, kutak za osvježenje, poklone brojnih sponzora i Dječju izložbu pasa, gdje se mogu okušati kao vodiči pasa, fotografirati se sa psima i za to biti nagrađeni.

Izložba se odvija u predivnom parku dviju osnovnih škola u hladu stoljetnih divljih kestena, pa joj se uvijek rado vraćaju i izlagači i renomirani kinološki suci iz zemlje i inozemstva i brojni sugrađani posjetitelji.

Ulaz na Izložbu je potpuno besplatan za sve posjetitelje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu