in , ,

HNK Goricu preuzeo novi trener Dinko Jeličić

HNK Gorica

Klupu Gorice jučer je preuzeo Dinko Jeličić (49), koji je posljednji angažman imao u Al Nassru. HNK Gorica i trener Jeličić dogovorili su suradnju do 2025. godine.

– “Iznimno mi je zadovoljstvo biti novi trener Gorice, koju vidim kao klub s jako dobro organiziranim sustavom, klub koji se prošle sezone izvukao iz vrlo teške situacije. Svi u klubu su napravili veliki posao pod vodstvom trenera Sopića i njegovog stručnog stožera, zajedno sa sportskim direktorom Brkljačom i predsjednikom Črnkom, koji su također bili jako bitni u toj priči.”

– “Svaku sljedeću utakmicu moramo biti što bolji i ostvarivati što kvalitetniji rezultat. Cilj je stabilizirati se prije svega i izbjeći bilo kakve stresove tijekom sezone, ali postaviti i određenu ambiciju da ulovimo pozicije koje nose i nešto više od toga. Vrlo sam ambiciozan i siguran sam da je i ekipa, da znaju da imaju kvalitetu za taj iskorak – zaključio je naš novi trener.”

Trener Jeličić je jučer u 18 sati odradio prvi trening s ekipom, a debi na klupi momčadi imat će u subotu, 2. rujna, u gostima kod svog bivšeg kluba, Rudeša.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu