in , ,

Zlatni vikend za Karate klub Velika Gorica – Trijumf na EUROCUP-u i Zagrebačkoj ligi”

Foto: Zsugvg

Karate klub Velika Gorica prošlog vikenda natjecao se na dva važna natjecanja, pokazujući impresivne rezultate u različitim kategorijama. Na EUROCUP-u ISTRIA 2023., održanom u Poreču 11. studenog, kadeti i juniori kluba su se istaknuli među 648 natjecatelja iz 72 kluba i 7 država. Ovaj turnir, bitan za bodovanje prema Europskom prvenstvu 2024., bio je iznimna prilika za sportaše da pokažu svoje vještine.

Ema Filković, u kategoriji juniorki -66 kg, ponovno je briljirala osvojivši zlatnu medalju, čime je nastavila niz uspjeha započet na Kupu Hrvatske. Ostali članovi tima također su ostvarili izvanredne rezultate, s četiri srebrne medalje osvojene od strane Eme Jukić, Lucije Kirinić, Katje Braice i Davida Lovrinovića, te dvije bronce koje su pripale Nikoli Huzjaku i Matei Kordić. Noel Jeromić i Vito Hulina također su nastupili, ali su ostali bez medalja.

Predsjednik i trener kluba, Goran Živković, istaknuo je visoku kvalitetu natjecatelja i zadovoljstvo postignutim uspjesima, naglašavajući da su gotovo svi njihovi borci na vrhu po kvaliteti u svojim kategorijama.

Nedugo nakon uspjeha u Poreču, klub je nastupio i na ZAGREBAČKOJ KARATE LIGI, koja je idealna platforma za mlađe natjecatelje u potrazi za iskustvom i većim brojem mečeva. Ukupno 14 natjecatelja iz Karate kluba Velika Gorica sudjelovalo je na ligi, ostvarivši impresivan omjer od 25 pobjeda naspram 20 poraza. Među natjecateljima su bili Nika Budinski, Ema Saletović, Nika Mirosavljević, Petar Krešimir Krmpotić, Luka Lukačić, Petar Tibor, Mia Čunčić, Luka Radić, Mihael Medvedec, Luka Jukić, Ita Noršić, Sara Banović, Petar Buhin i Gabriel Kaurić, svi prikazavši izvrsne borbe.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović