in , ,

Tjedan obilježen provalama – dom u Novom Čiču i dalje zapečaćen, na meti i kontejner u Mraclinu

Velikogorička policija jutros nas je izvijestila o dvije provale koje su se dogodile tijekom prethodnog tjedna

Ilustracija (Ministarstvo unutarnjih poslova)

Proteklog vikenda, između 25. i 27. listopada, Mraclin je postao poprište provalne krađe koja je izazvala znatnu materijalnu štetu. Nepoznati počinitelj, “naoružan” prikladnim alatom, provalio je u kontejner u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Brckovljanima. Razbijanjem prozora i ulaskom u prostor, lopov je odnio drveni namotaj s bakrenim užetom dužine oko 200 metara, uzrokujući štetu od nekoliko tisuća eura.

U drugom slučaju, u razdoblju od 22. do 29. studenoga, velikogorička policija jutros nas je izvijestila i o provali u obiteljsku kuću u Vukovinskoj ulici u Novom Čiču. Kuća, čiji je vlasnik muškarac rođen 1969. godine, trenutno je prazna jer se vlasnik nalazi u Njemačkoj. Provalnik je nasilno otvorio ulazna vrata i ispremetao stvari po svim prostorijama. Još uvijek nije utvrđeno što je otuđeno, a kuća je zapečaćena do dolaska vlasnika. Provalu je otkrio susjed koji redovito obilazi kuću.

Policija intenzivno radi na otkrivanju počinitelja ovih provala te poziva građane da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović