in , ,

Velikogoričanka Nikolina Dianežević kandidatkinja je u popularnom showu ‘Brak na prvu’, sretno!

Foto: Instagram Nikolina Dianežević

RTL je najavio početak nove sezone popularnog sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu’, gdje će potpuni stranci, odabrani od strane stručnjaka, stati jedan pored drugog pred matičarem i zavjetovati se na ljubav. Među sudionicima je i Nikolina Dianežević, 35-godišnja Velikogoričanka poznata gledateljima iz prijašnjih sezona ‘Gospodina Savršenog’ i ‘3,2,1..kuhaj’. Nikolina, koja je i trenerica fitnessa i vrsna kuharica, odlučila je prihvatiti ovaj izazov!

Ova simpatična mlada žena ističe se svojom toplom i srdačnom osobnošću, koja svaku prostoriju osvijetli svojim osmijehom. Nikolina vjeruje u nesebično davanje, prihvaćanje drugih onakvih kakvi jesu, te neprestanu podršku kao temeljne vrijednosti prave ljubavi. Ona ljubav uspoređuje s osjećajem sigurnog doma, mirne luke koja pruža osjećaj sigurnosti i dobrobiti.

Četvrta sezona ‘Braka na prvu’ započet će s šest prekrasnih svadbi, u kojima će sudjelovati dvanaest odvažnih pojedinaca spremnih pronaći ljubav. Ove sezone, neki parovi uživali su u medenom mjesecu i izvan granica Hrvatske, posjećujući predivne lokacije poput Istre, Zagorja, Slavonije, te čarobne destinacije kao što su slovenski Bled i Vogel, te Trst i Venecija u Italiji.

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

-2 Points
Upvote Downvote

Napisao Emily Nović