in

Pogledajte ove urnebesne provale klinaca: korisnici društvenih mreža podijelili iskustva

Djeca imaju veliku maštu, znatiželju i svoj specifičan način razmišljanja zbog čega često znaju reći nešto kreativno čime nasmiju odrasle oko sebe. Takve izjave iskusili su svi u blizini djece, a one neminovno izazivaju osmijeh na lice. Tako su korisnici društvene mreže Reddit podijelili najsmješnije izjave svojim malih poznanika.

 

Jedna korisnica je ispričala kako se jednom prilikom našalila kako joj muž nije kupio nešto što je željela, na što joj je kćer iskreno savjetovala: “Plači pa ćeš dobiti!”.

Druga korisnica je podijelila razgovor njezine majke i kćeri, odnosno bake i unuke u kojem je baka zaprijetila unuci da joj neće doći na rođendan, ako ne bude bila dobra, no unuka je spremno odgovorila “Neću ni ja tebi na sprovod!”.

Dječja logika je drugačija, ali u teoriji ima smisla. Tako je korisnik prepričao situaciju kojoj je svjedočio, a u kojoj se susjedovo dijete igralo sa psom. Pas je zubima stisnuo dijete u igri pa je dijete ugrizlo pa nazad. Na pitanje oca što to rade, mališa je odgovorio: “On je mene prvi!”

Ostale korisnike nasmijali su i sljedeće izjave:

“I onda je umro i bio mrtav do kraja života.”

“Koji ti je najdraži predmet u školi?-Pernica.”

“Mama jel tako da meni ne mogu ispasti oči iz glave, jel tako?”

“Ne znam koliko imam godina, to se stalno mijenja.”

“Hoćeš jaje na oko? NE! Hoću jaje u usta.”

“Balerine plešu na prstima da ne probude publiku.”

“Ako sam mala, nisam glupa!”

Djeca nisu ni svjesna koliko nam svojim dječje iskrenim i nevinim izjavama uljepšaju dan. Mnogi zapisuju takve izjave kako bi ih se prisjetili kada djeca odrastu.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Tessa Šreng