in

Provalili u vozila uzvanika za vrijeme svadbe!

I to se događa! U noći 13. listopada, između 1:00 i 1:45 sati, tijekom svadbene svečanosti u mjestu Haganj, dogodila se serija provala u osobna vozila. Naime, nepoznati počinitelj je iskoristio priliku i provalio u čak šest parkiranih automobila, uzrokujući znatnu materijalnu štetu.

 

Oštećeni vlasnici vozila su 47-godišnji vlasnik Renault Captura s bjelovarskim registracijskim oznakama, 30-godišnji vlasnik Audi Q3, također s bjelovarskim registracijskim oznakama, 58-godišnji vlasnik Audi A6 s križevačkim registracijskim oznakama, 35-godišnji vlasnik Mercedes GLA sa zagrebačkim registracijskim oznakama, 61-godišnja vlasnica Mercedes E klase s bosansko-hercegovačkim oznakama te 29-godišnji vlasnik Audi A4 s njemačkim registracijskim oznakama.Iz vozila su otuđeni novac i drugi vrijedni predmeti, pri čemu je materijalna šteta procijenjena na nekoliko tisuća eura. Policija je na mjestu događaja obavila očevid, a daljnje kriminalističko istraživanje je u tijeku kako bi se utvrdio identitet počinitelja.

Ovakvi slučajevi provale u vozila podsjećaju na važnost opreza prilikom ostavljanja vrijednih predmeta u vozilima, osobito za vrijeme velikih događanja poput svadbenih svečanosti.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija