in

ADVENT U GORICI Od Božićnog sela i klizališta do igraonica i Winter puba

Najmlađe će zabavljati Teta Pričalica, a moći će se i fotografirati s Djedom Božićnjakom

Turistička zajednica grada Velike Gorice i ove godine priprema bogat adventski program.

“Advent u Gorici započinje već 26. studenoga paljenjem prve adventske svijeće u 18 sati na Trgu Stjepana Radića kada će se upaliti i prigodna božićna rasvjeta. Nakon toga započet će 3. prosinca zabavni dio programa otvorenjem klizališta i koncertom.

Otvorenje Božićnog sela planirano je 4. prosinca s cjelodnevnim programom za one najmlađe.”, otkrila je direktorica Turističke zajednice grada Velike Gorice Maja Toth.

Tu je bogata gastronomska i ugostiteljska ponuda te osim što je prošireno klizalište, planiran je i Winter pub za odrasle.

Za 3. adventski vikend priprema se Advent na Zagrebačkoj, kada će u večernjim satima biti zatvoren promet.

Božićno selo bit će otvoreno kroz tjedan i vikend. Vikendom će raditi u dvije smjene: od 10 do 13 sati pa od 16 do 20 sati, dok će tijekom tjedna raditi od 16 do 20 sati.

Bit će organizirane radionice božićnih nakita i igraonice. Najmlađe će svaki drugi dan zabavljati Teta Pričalica, a u šest navrata moći će se fotografirati s Djedom Božićnjakom što će imati i humanitarni karakter. Dječji program će trajati do 24. prosinca nakon čega će uslijediti program za odrasle do Nove godine.

Dolazak Svetog Nikole i Krampusa planiran je 6. prosinca, a 13. prosinca stići će Djed Božićnjak.

U slučaju lošeg vremena neće biti zatvaranja jer su organizatori osigurali zatvorene pagode u kojima će se moći odvijati aktivnosti.

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Stjepan