in , ,

Advent u Gorici osvojio drugo mjesto na „NajAdventu“

Povijesni uspjeh zahvaljujući zajedništvu i tradiciji

Advent u Gorici, koji je tijekom prosinca, a i dijelom siječnja, našu Veliku Goricu pretvorio u pravu blagdansku bajku, na izboru za najljepši Advent u Hrvatskoj, postigao je izniman uspjeh, osvojivši 2. značajno mjesto! U natjecanju “NajAdvent”, koje organizira Večernji list, Velika Gorica je zasjala, osvojivši 2.mjesto, što predstavlja povijesni rezultat za velikogorički advent, a ovaj uspjeh postignut je velikim dijelom zahvaljujući podršci i entuzijazmu sugrađana Velike Gorice.

Advent u Gorici istaknuo se svojom jedinstvenom temom podgutnice, prepoznatljivog simbola kraja, privlačeći pažnju kako posjetitelja tako i stručnog žirija. Aktivna podrška lokalne zajednice, izražena kroz glasovanje na Facebooku i na portalu NajAdvent, bila je ključna u osvajanju ovog prestižnog mjesta.

Osvojeno 2. mjesto prema izboru čitatelja među 15 gradova koji su sudjelovali u natjecanju nije samo povijesni rezultat za naš Advent u Gorici, već i motivacija za buduće projekte. Veliku podršku, kako organizaciji, tako i realizaciji Adventa u Gorici pružio je i gradonačelnik Krešimir Ačkar ispred Grada Velike Gorice.

Ovim putem, gradonačelnik je zahvalio svojim sugrađanima koji su Adventu u Gorici pružili podršku te ga ponovno učinili posebnim.

– “ I ova nagrada pokazuje kako “Advent u Gorici” postaje prepoznatljiv u cijeloj Hrvatskoj. Gorički je advent svojim sadržajima okrenut primarno našim najmlađim sugrađanima, a očekujem da se tako profilira i u  budućnosti. Želimo imati manifestaciju na koju će dolaziti cijele obitelji.“, poručuje gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Veliku zahvalnost svojim sugrađanima ukazala je i direktorica Turističke zajednice Maja Toth ispred Turističke zajednice Velike Gorice.

– “Posebno zahvaljujemo vama, našim sugrađanima, koji ste svojim glasovima i neprestanom podrškom doprinijeli ovom izvanrednom rezultatu. Vaša ljubav prema tradiciji i zajedništvu bila je temelj ovog uspjeha. Svaki vaš korak, svaki vaš osmijeh i svaki posjet na Adventu učinili su ga posebnim i drugačijim. I sljedeće godine potrudit ćemo se opravdati vaša očekivanja i učiniti blagdane u Velikoj Gorici posebnima”, kazali su iz Turističke zajednice grada Velike Gorice.

Osim podrške sugrađana, zasluženo visoko mjesto je također pokazatelj kontinuiranog rada na poboljšanja kvalitete života i ponude sadržaja koju osigurava naš grad i turizam Velike Gorice, a priznanje i prepoznavanje stručnjaka i žirija potvrdilo je kvalitetu i originalnost našeg Adventa u Gorici, stvarajući temelj za daljnje promicanje lokalne kulture, običaja, tradicije u sinergiji sa svim dionicima društvenog života grada.

Ovaj uspjeh motivacija je  za daljnji rad i unapređenje adventskih događanja. Turistička zajednica grada Velike Gorice planira nastaviti s inovacijama i poboljšanjima kako bi Advent u Gorici svake godine bio još atraktivniji i inspirativniji za sve posjetitelje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote

Napisao Stjepan