in ,

Andrej Plenković u Velikoj Gorici pružio podršku kandidatima

foto v'gradu

Predsjednik Vlade RH i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković posjetio je Veliku Goricu gdje je bio održan susret HDZ kandidata u Zagrebačkoj županiji.

Predsjednika Vlade dočekao je vršitelj dužnosti gradonačelnika Krešimir Ačkar, također i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Velike Gorice.

Svim okupljenima, u Velikoj Gorici, iz HDZ-a, prvi se obratio župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, osvrnuvši se na programe i projekte, one koje su realizirali i one koje će tek realizirati, a sve prošle i buduće programe i projekte naziva realnima te ne samo pričama.

foto v’gradu

Prilikom obraćanja, Vršitelj dužnosti gradonačelnika Velike Gorice, Krešimir Ačkar podsjetio je, između ostaloga, na veliku suradnju koju je Velika Gorica ostvarila s Vladom RH, u protekla 4 mjeseca. Povezavši probleme oko pandemije i potresa, jer kako kaže, u teškim situacijama poznaju se prijatelji. Taj prijatelj, bila je upravo Vlada Republike Hrvatske, preko 32 milijuna kuna potpore osiguralo se za Veliku Goricu od vlade i Europskih fondova, u protekla 4 mjeseca. Na sve to, kandidat Krešimir Ačkar, ponosno se nadovezao lijepim riječima kako Grad Velika Gorica uistinu postaje ono što svaki Turopoljac i Velikogoričanin želi, a to je najpoželjnije mjesto za život u Republici Hrvatskoj.

foto v’gradu

Predsjednik županijskog HDZ-a Željko Turk, ovu potporu svih okupljenih, a i općenito, vidi u konačnici kao dobar rezultat. Ujedno ovu potporu smatra poticajem, u vidu da se Zagrebačka županija i dalje vodi za korist i boljitak svih žitelja.

Svojim se riječima podrške, za kraj obratio predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković, također uvjeren u dobre rezultate za sve HDZ-ove kandidate. Između svega toga, kazavši, kako se njihov saborski zastupnik Krešimir Ačkar za gradonačelnika Velike Gorice, dokazao i u ranijim mandatima te će s novom energijom i programom dati doprinos za razvoj Velike Gorice. Poruku “Gorica je Velika”, tako onda smatra kao ključnu i opravdanu, u ovom slučaj.

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

-1 Points
Upvote Downvote

Napisao Irina-Spajic