in ,

Ante Radoš novi je igrač NK Mraclina

Nakon novog trenera Jelavića, uprava je dovela i pojačanje u igračke redove

Iako je sportski direktor NK Mraclina Luka Cvetnić uoči Nove godine, prilikom predstavljanja novog trenera Gorana Jelavića najavio i neka igračka pojačanja, imena tada još nisu bila dostupna. No, sada kad je sve dogovoreno, gospodin Cvetnić javio je i o kojem se to igraču radi:

Ante Radoš, igrač NK Kurilovca pojačao je redove Mraclina i sigurno donio veću sigurnost u obrambene redove, iako je Luka Cvetnić rekao da može igrati i u veznom redu. No, odluku o tome prepustit ćemo treneru Jelaviću koji je tako u svlačionicu dobio još jednog igrača kojeg je uz Igora Hajduka i Krešimira Budimira trenirao u NK Gradićima.

Kao zanimljivost, sportski je direktor Mraclina spomenuo godinu 2005. kada su Ante Radoš i Luka Cvetnić zajedno igrali u selekciji NS Velika Gorica (generacija 1990/91.) i koja je osvojila 2. mjesto na turniru u Medulinu.

I Mraclinci, a i mi sigurni smo da će Radoš svojim iskustvom doprinijeti još boljim rezultatima NK Mraclina u narednoj sezoni. A u protekloj polusezoni Ante Radoš je za NK Kurilovec, člana 3. NL Centar odigrao 10 utakmica, od čega 7 u početnoj postavi.

 

Foto: Luka Cvetnić, NK Mraclin

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever