in ,

Asfaltirana vrlo važna prometnica u Kozjači

Cesta će skratiti put prema Kravarskom gotovo 10 km

U naselju Kozjača asfaltirana je prometnica od igrališta prema naselju Novo Brdo. Asfaltiranje je završeno prema planu, a radove je obišao gradonačelnik Grada Velike Gorice Krešimir Ačkar:

“ Na inicijativu Mjesnog odbora Kozjača, jedna dugogodišnja, usudio bih se reći, već gotovo desetljeće stara želja da se što lakše i adekvatnije povežu sa susjednom općinom Kravarsko. Investicija vrijedna 84 tisuće eura. Asfalt i ova cesta duga oko šest 65 metara, širine 4 metra, koja će gotovo deset kilometara skratiti svim ovim stanovnicima put prema općini Kravarsko na koju su naslonjeni, koja je naravno, naslonjena na grad Veliku Goricu. Želim zahvaliti Mjesnom odboru i svim ljudima na strpljenju. Dugo su čekali, ali kao i svi problemi koji su bili pred nama i zadaci, pokušavamo u što kraćem vremenskom roku dati da njih zadovoljavajući odgovor za naše stanovnike.”

Predsjednik Mjesnog odbora Kozjača Damir Pukšić istaknuo je da im ova cesta jako puno znači:

“Župi u Kravarskom pripada i Kozjača, tu su opća stomatološka ordinacija, poštanski ured, područna škola. Ovo će nam jako puno ublažiti i olakšati put.”

Pukšić je na kraju u ime Mjesnog odbora zahvalio Gradu i gradonačelniku te izrazio nadu za daljnom uspješnom suradnjom.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Stjepan