in ,

Besplatna radionica za nezaposlene žene

Radionica će biti održana 1., 2. i 3. prosinca

Ako te zanima kako lakše pronaći posao, želiš se osnažiti i naučiti bolje nositi s izazovima, onda si na pravom mjestu!

Prijavi se na besplatnu Radionicu osnaživanja za nezaposlene i zlostavljane žene koja će biti održana u Velikoj Gorici 1., 2. i 3.12.2020., a sve detalje ćeš dobiti na mail nakon prijave. Prijavi se što prije jer je broj polaznica na radionici ograničen i u skladu sa svim preporukama Stožera! Kako izgleda besplatna radionica osnaživanja žena i što na njoj radimo možeš pročitati ovdje.

Tri dana ćemo se osnaživati, učiti kako unaprijediti socijalne i komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Naučit ćemo te kako pisati kvalitetnije životopise i pripremit ćemo te za uspješne intervjue za posao koji su pred tobom. Sve ovo će ti pomoći da lakše pronađeš posao i prepoznaš prilike za ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada. Otkrit ćeš tajne uspješnog predstavljanja na razgovoru za posao i naučiti kako se istaknuti od ostalih kandidata.

Pripremit ćemo te za sve situacije i osnažiti te na radionicama samoobrane temeljene na Krav Maga borilačkoj vještini. Vratit ćeš samopouzdanje i steći sigurnost u svoje sposobnosti. Cilj radionice je da naučiš tehnike samoobrane, spoznaš snagu koju nosiš u sebi i shvatiš kako je svaka od nas spremna odgovoriti na neugodne situacije, potencijalne napade i svakodnevne izazove.

Radionica je do sada oduševila naše polaznice u Zagrebu, Zaboku, Karlovcu, Šibeniku, Splitu, Varaždinu i Bjelovaru, a neki od dojmova s prethodno održanih radionica su:

O Nacionalnoj kampanji osnaživanja žena „Sofija“

Nacionalna kampanja osnaživanja žena „Sofija“ radi na aktivnom osnaživanju i osposobljavanju žena za nošenje s izazovima u društvu u kojem živimo te njihovom osposobljavanju za aktivnije sudjelovanje na tržištu rada. Stavljamo naglasak na važnost umrežavanja i povezivanja institucija koje su uključene u sustav suzbijanja i prevencije nasilja nad ženama – policije, sudstva, socijalnih službi, organizacija civilnog društva i samih žrtava nasilja.

Aktivnosti nacionalne kampanje „Sofija“ pokrivaju cijelu Hrvatsku i održat će se u svim županijama (21 lokacija).

Aktivnosti se provode kroz 3 glavne komponente:

  • radionice unaprjeđenja socijalnih vještina
  • radionice samoobrane
  • edukacija stručnjaka.

Cjelokupan program doprinijet će osobnom razvoju, podršci i osnaživanju nezaposlenih i zlostavljanih žena. Svi elementi projekta svojevrstan su alat komunikacije, socijalnog uključivanja, savjetovanja i dostupnosti za sve dionike te će doprinijeti povećanju javne svijesti o problematici.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija