in , ,

Boks u srcu…Posjetili smo legendarne Bačurine u njihovom boksačkom klubu

Stjepan i Ivica Bačurin prenose svoje vještine na mlade nade, ali i rekreativce

Ivica Bačurin zajedno sa svojim ocem Stjepanom Bačurinom vodi boksački klub u Velikoj Gorici. Dvojac koji obećava dobar trening, pristup…puno znoja, prenose vještine najbolje što znaju, a vjerujte znaju puno.

 

Njihovi treninzi rezervirani su za male i velike polaznike, sve one koji boks žele profesionalno izbrusiti ili se rekreativno baviti istim. Također vjerujemo kako uz Bačurine i poneki rekreativac poželi postati i profesionalac.

Vole ih svi, u klubu vlada disciplina, ali i toplina, Ivica vodi treninge s malima i velikima, a Stjepan svoje vještine prenosi na one nešto veće 🙂 Oboje vole klince, a kako i ne, kada Ivica ima čak petero prekrasne djece sa svojom suprugom Ivanom pa se Stjepan u ulozi djeda odlično snalazi.

Foto V’gradu boksački klub VG

 

Naime u klubu su bili neki od malih Bačurina, Karla, Emanuel i Nika, a devetogodišnja Karla je rado stala pred naše kamere i pokazala svoje zavidne vještine i za svoga tatu imala samo lijepe riječi.

Najmlađi Emanuel ima možda samo 4 godine, ali boksačke rukavice za njega su već jako ozbiljna stvar.

Nika ima trinaest godina te intenzivno trenira u klubu svoga tate i djeda 🙂

 

Ivica nam je  priznao kako mu je lakše s desetak klinaca na treningu nego sa svojih pet :-), a ovo nepisano pravilo potvrdili bi mnogi roditelji, zar ne?

 

Puno toga smo saznali, ali i naučili u razgovoru sa Stjepanom i Ivicom Bačurin, neke smo lijepe stvari, naravno znali još od ranije, a to su velika postignuća Stjepana također i dobitnika nagrade za “Životno djelo”, dok Ivicu isto tako nije zaobišao zavidan uspjeh u vidu višestrukih dobivenih mečeva za vrijeme njegove boksačke karijere.

Bilo je zadovoljstvo družiti se s Bačurinima i svima iz kluba, a posebno s klincima 🙂 Pogledajte emisiju u cijelosti te saznajte sve ostale zanimljivosti…

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović