in , ,

Božić u Kurilovcu: Tradicionalno okupljanje uz bogat božićni program

U petak vas očekuje čarobna večer u Kurilovcu

U petak, 22. prosinca, Kurilovec će zablistati u blagdanskom duhu jer vas Etno udruga Kurilovec, Dobrovoljno vatrogasno društvo Kurilovec i Vijeće Gradske četvrti Kurlovec pozivaju na  “Božić u Kurilovcu”.

Središnje mjesto događanja bit će Vatrogasni dom Kurilovec, gdje će se s početkom u 18 sati održati prigodni božićni program koji obećava uzbudljivu večer za sve posjetitelje.

Foto: arhiva

Jedan od glavnih gostiju večeri bit će istaknuti pjesnik, skladatelj i tekstopisac Zvonimir Kalić, koji će svojom izvedbom dočarati duh Božića na poseban način. Posjetitelji će imati priliku uživati u njegovim stihovima i melodijama koje bude toplinu i radost blagdana.

Uz to, glazbeni ansambl VIS Danice priredit će iznimno zanimljivu izvedbu mjuzikla pod nazivom “Teško je biti penzioner”. Ovaj nekonvencionalni pristup glazbi garantira smijeh i dobro raspoloženje, stvarajući poseban doživljaj za sve prisutne.

Kao dodatak večeri, publika će imati priliku pogledati i kratki film pod nazivom “Božić kak negda”. Film će vas provesti kroz nostalgične trenutke prošlih blagdana, pružajući uvid u tradiciju i običaje koji čine Božić u Kurilovcu posebnim.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Stjepan