in ,

Bregi dobili svoj vrtić! Objekt u Maloj Buni spreman je za dječicu

Uz vrtić, uređen je i parking te sportski objekt

Novi objekt dječjeg vrtića u Maloj Buni napokon je dobio svoje nove ruho i danas je zasjao u punom sjaju. Prostorije vrtića, kao i cijeli vrtić, napravljene su po najvišem standardu. U novi vrtić bit će upisano oko 40 mališana, u dvije odgojne skupine.

-Bregi sada imaju svoj vrtić, što je dugogodišnji san mještana ovog područja, kazao je gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je jutros obišao dovršetak radova.

Uz sportski objekt uređen je i prostor za iznajmljivanje, a ispred vrtića je asfaltirano i kompletno parkiralište kako bi roditelji što lakše mogli doći do objekta i ostavljati svoje automobile.

Riječ je o investiciji većoj od 4 milijuna kuna, ali u tu cijenu uključeni su i radovi koji ne obuhvaćaju samo izgradnju vrtića, već i uređenje sportskog objekta i parkiralište. No, s izgradnjom vrtića tu se neće stati, jer se kapaciteti šire i u vrtiću u Lukavcu.

Dobre vijesti su tu i za roditelje s područja Dubranca i okolice jer je dobivena građevinska dozvola za izgradnju vrtića u Dubrancu koji će biti u sklopu škole.

S druge strane, najavljeni prostor vrtića u sklopu Goričanke malo je na čekanju jer radovi, zbgo ponavljanja natječaja, malo kasne.

-Vjerujem da će se do studenog već otvoriti vrtić za 50-ak djece, a do kraja mjeseca se očekuje završavanje radova na proširenju vrtića u Podbrežnici, kazao je Ačkar.

 

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović