in , ,

Brojni Velikogoričani uz GKM podržali humanitarnu akciju “Sakupljanjem čepova do skupih lijekova”

Gorički klub mladih

Kako kažu – na mladima svijet ostaje, a ako se osvrnemo na aktivnosti naših mladih Velikogoričana, zadovoljni smo slikom budućnosti. Gorički klub mladih i ove godine uključio se u hvalevrijednu humanitarnu akciju “Sakupljanjem čepova do skupih lijekova” te nastojao potaknuti sugrađane da se odazovu te u prostor Goričkog kluba mladih donesu stare čepove koji se potom nose dalje na reciklažu.

Nakon prikupljanja tijekom više od mjesec dana, članovi kluba ne mogu sakriti zadovoljstvo i zahvalnost prema svojim sugrađanima, a kako sami kažu, prikupili su toliko čepova da su ih osobno morali voziti i nositi do reciklažnog dvorišta u Čakovcu.

Od srca se želimo zahvaliti svim građanima koji su se odlučili priključiti humanitarnoj akciji ”Plastičnim čepovima do skupih lijekova.” Zbog velikih količina vreća koje su zauzimale pozamašan dio našeg prostora, jučer smo odlučili osobno sve odvesti do Čakovca. Hvala vam što ste bili dio ovoga iznimno lijepoga čina, poručuju mladi GKM-ovci.

Inače, Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) pokrenula je projekt pod nazivom “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”. Udruga sa sjedištem u Čakovcu djeluje od 1998. godine, neprofitna je, a osnovana je sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti na području Hrvatske. Ovom akcijom se pomaže ne samo oboljelima, već i okolišu pošto se recikliraju plastični čepovi.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović