in ,

Buvljakuše ponovno u akciji za Josipa

Buvljakuše, iza kojih se kriju vrijedne Velikogoričanke Ivana, Goga i Sandra, pokrenule su još jednu humanitarku za Josipa, mladića iz Turopoljske Petrovine kojem je potrebna naša pomoć kako bi prikupio novac za terapiju robotom.

Ispred crkve Blaženog Alojzija Stepinca Buvljakuše danas od 9 do 12 sati prodaju adventske vijence i božićne dekoracije, a sav prihod ide za Josipa Filipovića.

Foto: Buvljakuše

Podsjetimo, 25-godišnji Josip je nakon kobnog skoka u more 2018. godine ostao nepokretan, odnosno bez motorike ruku i nogu, a u pomoć pri prikupljanju novca za skupu rehabilitaciju priskočili su brojni sugrađani.

Ukoliko danas ne stignete obići štand Buvljakuša, možete ih kontaktirati i putem društvenih mreža te tako odabrati svoj vjenčić.

– Neka vaš doprinos bude ona snaga, vjera i nada da će Josip jednoga dana opet samostalno hodati ❤️ Ovi i još mnogi drugi vjenčići i aranžmani će biti u ponudi ispred crkve blaženoga Alojzija Stepinca na Cibljanici u vremenu od 9 do 12 sati. Dođite i izaberite si jedan te svojom kupnjom Josipu osigurajte sretniji život ❤️, stoji u objavi.

Akcija će se nastaviti i tijekom sljedećeg tjedna, pa pratite stranicu Buvljakuša za više informacija 🙂

 

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija