in ,

I danas malo novih slučajeva na području županije

U Velikoj Gorici svega jedan novi slučaj

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do četvrtka, 17.6.2021. do 10:00 sati evidentirano je 30329 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječene su 30142 osobe, a 75 osoba je preminulo. Trenutno je aktivno 106 slučaja.

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljelo je 11 osoba (grad – 2 Samobor, 2 Sveta Nedelja, 1 Jastrebarsko, 1 Velika Gorica, 1 Ivanić-Grad, općina – 1 Pušća, 1 Kloštar Ivanić, 1 Rugvica, 1 Dubrava), a ozdravilo je 6 osoba.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

Također, u svih 8 ispostava Doma zdravlja Zagrebačke županije ustrojeni su posebni timovi za cijepljenje koji će raditi u ambulantama posebnog dežurstva te će cijepiti sve zainteresirane stanovnike Zagrebačke županije protiv COVID-19. Tako će svi stanovnici koji se žele cijepiti, osim kod svojih liječnika obiteljske medicine, moći to napraviti i u ambulantama posebnog dežurstva uz prethodnu telefonsku najavu. Lokacije i brojevi telefona su dostupni ovdje.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija