in ,

Detalji tragične prometne nesreće kod Buzina: Poginula 28-godišnja djevojka

Nakon obavljenog očevida Policijska uprava zagrebačka obavijestila je o detaljima jučerašnje prometne nesreće

O jučerašnjoj prometnoj nesreći, koja se dogodila oko 2.35 sata na autocesti A3 između čvorova Lučko i Buzin u smjeru istoka, nakon obavljenog očevida, iz Policijske uprave zagrebačke obavijestili su o detaljima tragedije.

Naime, 42-godišnji državljanin Švicarske, koji je upravljao osobnim automobilom marke Audi švicarskih registarskih oznaka, dolaskom do 25. kilometra + 700 metara te dionice nije se kretao na dovoljnoj udaljenosti od drugog vozila, odnosno u kretanju nije držao sigurnosni razmak na autocesti.

Tom prilikom, u sustizanju skupa vozila koje se kretalo ispred njega u izbjegavanju naleta u kočenju i skretanju u lijevo na lijevu prometnu traku, prednjim desnim dijelom vozila naletio je na stražnji lijevi dio priključnog vozila koje je vukao teretni automobil srpskih nacionalnih registarskih oznaka, a kojim je neposredno ispred njega, desnom prometnom trakom upravljao 48-godišnji državljanin Srbije, navode iz policije.

Nakon naleta osobni automobil započeo se zanositi po lijevoj prometnoj traci te je u daljnjem nekontroliranom kretanju desnom bočnom stranom ponovno naletio na lijevu bočnu stranu istog priključnog vozila nakon čega se zaustavio uz lijevi rub južnog kolnika autoceste.

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala putnica iz osobnog automobila, 28-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

-Dvije su osobe ozlijeđene, 22-godišnja državljanka Bosne i Hercegovine putnica iz osobnog automobila koja je teško ozlijeđena te vozač osobnog automobila koji je lakše ozlijeđen, poručuju iz PU zagrebačke.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily