in , ,

Dionica ispred Doma zdravlja dobila nove konture, a parkiranje bi od sada moglo biti ‘komotnije’

Privatna arhiva/VG Komunalac

Prethodni tjedan obavijestili smo vas o prekidu prometa na dijelu prometnice ispred prijema u Hitnu službu Doma zdravlja Velika Gorica, a potom smo i obišli radove kojima su obnovljena parkirna mjesta te je postavljen novi asfalt u sveukupnoj duljini od 415 metara te oko 6 metara (manje, više) za tri odvojena dijela.

VG Komunalac

Iako na tom dijelu grada, zbog pojačanog protoka prometa ispred doma zdravlja te mnogobrojnih stanara obližnjih zgrada, postoji potreba za većim brojem parkirnih mjesta, ovog puta ipak se išlo na kvalitetu radije no na kvantitetu.

Uređenjem parkinga prošireno je svako parkirno mjesto čime je ujedno za dva parkirna mjesta smanjen broj istih, no sada bi se Velikogoričani trebali komotnije i sigurnije parkirati ispred velikogoričke zdravstvene ustanove.

Već pri početku izvođenja radova brojni prolaznici pohvalili su inicijativu, a djelatnici VG Komunalca radove su izvršili u obećanom i najkraćem mogućem roku. Završetkom radova na obnovi servisne ceste i parkirališta ispred Zavoda za hitnu medicinu promet je s jučerašnjim danom ponovno se može prometovati i koristiti ta dionica.

Sve pohvale za djelatnike radova, samo je jedan od komentara nakon završetka radova.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović