in ,

Diplomirana ekonomistica iz Velike Gorice kandidatkinja za zamjenika župana Zagrebačke županije

Mirela Katalenac pridružila se timu „Županija kakvu trebam”

Mirela Katalenac, kandidatkinja je za zamjenicu župana Zagrebačke županije na predstojećim izborima, na koje u Zagrebačkoj županiji zajedno u svibnju izlaze SDP i HSS predvođeni kandidatom za župana Mihaelom Zmajlovićem.

Današnjim danom Mirela Katalenac se i formalno pridružuje timu „Županija kakvu trebam”.

„Mirela je izvrsna kandidatkinja, zahvaljujući prvenstveno njezinoj stručnosti  i iskustvu te poznavanju načina rada i funkcioniranja Županije, u čijim je tijelima od Skupštine Zagrebačke županije  do Upravnog odjela za prosvjetu kulturu i sport kojeg je uspješno vodila, dala značajan doprinos”,  istaknuo je danas predstavljajući Mirelu Katalenac kandidat za župana Mihael Zmajlović. Zmajlović je pri tom naglasio da o Mirelinim kvalitetama, osim njezinih sugrađana koji je dobro poznaju,  govore i kolege iz realnog sektora, ali i  ravnatelji i učitelji škola, sportski djelatnici i brojni drugi koji su imali priliku s njom surađivati.

Diplomirana ekonomistica, Mirela Katalenac,  svoje radno iskustvo i stručnost, stekla je, između ostalog i radom u realnom sektoru. S ponosom ističe rad za Zagrebačku županiju  koja je oduvijek bila interes  njezinog političkog djelovanja.  Bila je u dva mandata članica Skupštine Zagrebačke županije, a od 2014. do 2017. godine i potpredsjednica Skupštine iz redova oporbe.

Predstavljanje Mirele Katalenac održano je ispred Srednje strukovne škole u Velikoj Gorici. Osim što je tu skolu pohađala Mirela je kao članica tima dala veliki doprinos razvoju županijskog projekta Centra kompetentnosti vrijednog 100 milijuna kuna koji će se graditi u Velikoj Gorici na prostoru škole.

„Iskreno vjerujem da Zagrebačka županija ima ogroman prostor za rast kroz povezivanje gospodarstva s obrazovnim sustavom. Nužno je stvoriti takve obrazovne programe za kojima poduzetnici na prostoru Županije imaju potrebu. Dodatnim uvođenjem produženog boravaka u škole, besplatnim udžbenicima za srednjoškolske učenike i uvođenjem građanskog odgoja u škole,  osnažit ćemo  škole u Zagrebačkoj županiji ali i društvo u cjelini.  Na tome želim nastaviti raditi“, istaknula je danas Mirela Katalenac, potvrdivši da će obrazovanje i dalje biti visoko na listi prioriteta buduće zamjenice župana.

Predstavljanju Mirele Katalenac prisustvovao je i Hrvoje Frankić drugi zajednički  SDP – HSS kandidat za zamjenika župana  Zagrebačke županije. Tim za pobjedu na izborima čine  osobe koje posjeduju znanja, iskustvo, ideje, ali i entuzijazam i snagu neophodnu za županiju kakvu trebamo.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija