in ,

Djed Mato velikodušno je pomagao drugima, a sada je pomoć potrebna njemu

VG Legacy

Humanitarna ekipa iz VG Legacyja sinoć je obavijestila o i ne tako dobroj situaciji, o lošem stanju djeda Mate koji je, do sada, uvijek pomagao drugima te nesebično pokazivao veliko srce kada god je to bilo potrebito.

Djed Mato nažalost sada i nije najbolje te mu je potrebna pomoć. Bolest ga je dovela do problema s inkontinencijom te hitno treba uloške za inkontinenciju i vodonepropusne plahte/zaštitu za madrac. Osim toga, pomoć možete uplatiti i donacijom na račun VG Legacyju: HR9124840081135191457 uz opis plaćanja “Za dedu Matu”.

Naš dragi deda Mato je bolestan. Dedu Matu smo upoznali za vrijeme akcija nakon razornog potresa, pomogli mu, ali i doživjeli najveću moguću zahvalnost. Čak štoviše, deda Mato je jedva dočekao nama ponuditi pomoć gdje je trebalo, donirati svoje domaće proizvode za svadbu štićenika Doma za nezbrinutu djecu u čijoj smo organizaciji sudjelovali. Nažalost, zatekla nas je vijest da je naš dragi prijatelj, naš deda Mato bolestan, poručuju iz Legacyja.

Comments

Leave a Reply
  1. Deda Mato,..ako ima zdravstveno osiguranje ima zakonsko pravo svakih 90 dana (3 mj.) preko HZZO na Ulošku za inkontinenciju (275 kom)!!!!!!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović