in , ,

Dresovi reprezentativaca ‘planuli’, donatorska večer ‘Turopoljsko srce’ okupila brojne humanitarce

Aukcija dresova nastavlja se na stranici organizatora

Krešimir Ačkar/Dalija Zubek

Kao uvertira u nogometni turnir koji nas očekuje u nedjelju, 18. prosinca, u organizaciji Udruge Turopoljsko srce sinoć je održana donatorska večer u Clubu 100. Uz brojne donatore, okupili su se i veliki gorički humanitarci kao što je ekipa iz VG Legacyja.

Humanitarnu aukciju koja je, kao i svake godine, prošla odlično te u humanitarne svrhe prikupila značajan iznos sredstava, nije nedostajalo ni odlične atmosfere i zabave.

-Humanitarna akcija “Turopoljsko srce” već petu godinu zaredom. Čestitke organizatorima i zahvala svim donatorima. Velika Gorica je još jednom pokazala svoje veliko srce, poručio je i gradonačelnik Krešimir Ačkar koji je također podržao humanitarnu inicijativu i događaj koji svake godine okupi mnoštvo Velikogoričana.

Dres za koji je ponuđena najveća cijena sinoć je bio dres Arijana Ademija za 9.900,00 eura, dok je za dres Luke Modrića ponuđeno 60.000,00 kuna!

Krešimir Ačkar

U akciju su se i ove godine uključili nogometni klubovi i igrači, među kojima i brojni reprezentativci Hrvatske. Nakon Donatorske večeri, s aukcijama dresova nastavit će se na Facebook stranici Turopoljsko srce.

-Naša želja je kao i uvijek, zajedničkim snagama barem malo uljepšati živote onima kojima je to najpotrebnije, a ciljana skupina su obitelji s malom djecom, poručuju iz Udruge Turopoljsko srce i dodaju:

Svi s nestrpljenjem očekujemo nadolazeće aktivnosti. Prostor „Stotke”, u kojem će se održati Donatorska večer, omogućava nam odlične uvjete za prijem većeg broja ljudi. Uz velik broj dresova koje smo prikupili i za koje vjerujemo da će opravdati očekivanja aukcije, pripremamo i druga iznenađenja za sve goste i nadamo se da ćemo ispuniti glavni i osnovni cilj radi kojeg se i nalazimo, a to je da prikupimo što veći iznos novca s kojim ćemo moći pomoći potrebitim obiteljima. Sigurni smo da nam u prilogu ide i dobar rezultat Hrvatske na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu, pošto nam dresovi mnogih reprezentativaca stiže direktno iz Qatara. 

Turopoljsko srce

Par dana nakon Donatorske večeri, 18. prosinca., imat ćemo već poznati turnir u Panadiću. Vjerujem da ćemo i taj dan provesti u ugodnom druženju i nogometnom nadmetanju te ovim putem pozivamo sve  da nam se pridruže i podrže ovu humanitarnu akciju”, rekao je Ivan Prelec, inicijator humanitarne akcije i predsjednik udruge Turopoljsko srce.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović