in , ,

DVD Kravarsko zahvaljujući sredstvima Zagrebačke županije nadogradilo interventno vozilo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kravarsko je zahvaljujući subvenciji Zagrebačke županije uspješno provelo projekt “Prilagodba intervencijskog vozila” što je uključivalo radove na intervencijskom vozilu.

Radovi na vozilu uključivali su podizanje police i montažu izvlačnog nosača za dva izolaciona aparata, izradu nosača za ljestve sastavljače, ugradnju pet komada lampi s instalacijom, izradu još jedne izvlačne police – govore iz DVD-a Kravarsko.

Cilj projekta je povećanje operativne sposobnosti našeg Društva, odnosno kvalitetnije i sigurnije obavljanje naše vatrogasne djelatnosti.
Radovi su sufinancirani od strane Zagrebačke županije putem Javnog poziva za financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2023. godini.
– Zahvaljujemo Županiji na financijskoj pomoći – poručuju iz DVD-a Kravarsko.

Inače, cilj Natječaja bilo je financiranje kulturnih, socijalnih, humanitarnih, vjerskih, obrazovnih, braniteljskih te programa i projekata civilne zaštite udruga i drugih neprofitnih organizacija, od interesa za Zagrebačku županiju, a koje je utvrđeno Odlukom o uvjetima, prioritetnim područjima, kriterijima i postupku financiranje kulturnih, socijalnih, humanitarnih, vjerskih, obrazovnih, braniteljskih te programa i projekata civilne zaštite udruga i drugih neprofitnih organizacija u 2023. godini.

 

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija