in ,

DVD Turopolje širom otvorio svoja vrata mještanima i drugim DVD-ovima!

Tijekom vikenda održani su Dani otvorenih vrata DVD-a Turopolja povodom kojih je organizirano lijepo druženje

DVD Turopolje

Vatrogasci DVD-a Turopolje iskoristili su vikend kako bi ugostili svoje prijatelje iz drugih DVD-ova, organizirajući u subotu, 15. listopada, Dane otvorenih vrata. Povodom obilježavanja Dana otvorenih vrata, ujedno su organizirali brojne aktivnosti i pokazne vježbe, a osim toga, prigodno su se družili i s mještanima koji su tijekom vikenda malo više mogli vidjeti čime se to bave vatrogasci i kako izgledaju prostori njihovog društvenog doma.

DVD Turopolje

Kako bi čim više dali uvid u to što rade, vatrogasci su pripremili prezentaciju vatrogasnog spremišta, vozila i opreme koju posjeduju, a nakon toga i pokaznu vježbu na kojoj su sudjelovali brojni DVD-ovi koji su došli u posjet Turopolju. Nakon njih, svoj taktički nastup imali su i turopoljski vatrogasci, a edukativni dio programa završio je edukacijom i demonstracijom gašenja!

Uz djecu, njihove roditelje i vatrogasce iz Čiča, Turopoljce su tim povodom posjetili čak i naši susjedi Slovenci.

DVD Turopolje

-Hvala prijateljima iz PGD Brezje i PGD Pekre iz Slovenije, hvala prijateljima iz DVD-a Novo Čiče i hvala članicama i članovima DVD-a Turopolje, na još jednoj uspješno održanoj međunarodnoj pokaznoj vatrogasnoj vježbi te naravno svim ostalim aktivnostima. Hvala našoj djeci, roditeljima, treneru i svim Turopoljkama, Turopoljcima i drugim gostima. Hvala Vam svima skupa na lijepom druženju. Vidimo se uskoro, najavljuju vatrogasci iz Turopolja.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović