in

Predsjednik NK Bana Jelačića: Želimo biti stabilan četvrtoligaš

Povodom plasmana u 4. NL i 90. godišnjice kluba, predsjednik govorio o uspjesima

26.08.2022. NK Ban Jelačić Vukovina. S lijeva: Saša Matejčić, dopredsjednik, Ervin Kolarec, predsjednik, Stefan Rajić, trener i Ivica Burić, sportski direktor NK Bana Jelačića. Foto: Z. Sever/V'Gradu

Petak poslijepodne, sunčano i sparno predvečerje na igralištu i u objektu NK Bana Jelačića u Vukovini, predsjednik kluba Ervin Kolarec sa članovima uprave i trenerom Stefanom Rajićem održao je kratku konferenciju za medije. Naravno, razloga je više, od plasmana u 4. NL Središte Zagreb skupina B, preko obilježavanja 90. godišnjice postojanja, škole nogometa do – novih dresova. Evo što nam je rekao Ervin Kolarec, predsjednik NK Bana Jelačića:

Ervin Kolarec, predsjednik NK Ban Jelačić i Stefan Rajić, trener. Foto: Z. Sever/V’Gradu

“Uoči početka natjecanja u 4. NL, želim naglasiti da je naš cilj u 4. NL biti stabilan četvrtoligaš, a da nam 4. NL omogućava igranje protiv kvalitetnih i dobrih suparnika, počevši od naših prijatelja i susjeda iz Mraclina i Gradića, pa preko klubova iz naše, Zagrebačke, ali i susjedne, Sisačko-moslavačke županije. Vjerujem da će naši gledatelji moći uživati u kvalitetnom nogometu, prikazanog prvenstveno od Bana Jelačića.

Međutim, ono što uvijek ističem kad je Jelačić u pitanju, je naša omladinska škola koja u 6 kategorija okuplja oko 130 djece i to je bogatstvo ovog kluba. Jako je bitno je da se mladi ljudi bave sportom pa zato i ova uprava samnom na čelu ulaže velike napore da osigura kvalitetne uvjete za rad djevojčica i dječaka u našoj nogometnoj školi.

Vezano uz nove dresove, ističem da smo s tvrtkom Alpas uspjeli dogovoriti kvalitetnu suradnju pa ćemo tako u narednih tjedan-dva imati priliku predstaviti i nove dresove personalizirane s likom bana Jelačića za koje vjerujemo da će nam donijeti sreću, ali i da ćemo po tim dresovima biti prepoznatljivi.”

26.08.2022. NK Ban Jelačić Vukovina. S lijeva: Saša Matejčić, dopredsjednik, Ervin Kolarec, predsjednik, Stefan Rajić, trener i Ivica Burić, sportski direktor NK Bana Jelačića. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Za kraj je gospodin Kolarec još jednom istaknuo obilježavanje 90. godišnjice postojanja kluba koja će biti obilježena dostojanstveno i svečano uz gostovanje turopoljskog prvoligaša, HNK Gorice kada će imati mogućnosti, a nakon toga održat će se i svečana sjednica kluba povodom ovako važnog jubileja za nogomet u Vukovini i Turopolju.

Pun ponosa na uspjehe seniora, ali i svih ostalih selekcija kao i na 90 godina postojanja, predsjednik Ervin Kolarec završio je kratku konferenciju uz konstataciju da je ponosan na rad kluba i uprave u kojoj je on prvi među jednakima, a nama ne preostaje ništa drugo nego čestitati im na svim uspjesima o kojima je predsjednik govorio i poželjeti im još puno godina uspješnog rada.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever