in

FOTO: Marijan Dužić obavio prvu prozivku igrača Mraclina

Uz dva odlaska i četiri dolaska Mraclin želi rezultat bolji od lanjskog

Na terenu Stare grabe, novi trener Mraclina Marijan Dužić napravio je prvu prozivku igrača i započeo pripreme za novu nogometnu sezonu u 4. NL Središte Zagreb, skupina B.

26.07.2022. Mraclin, početak priprema. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Uvodnu riječ okupljenim igračima uputio je predsjednik NK Mraclina, Goran Vukašinec i zaželio dobrodošlicu ponajprije treneru Marijanu Dužiću, ali i novim igračima u mraclinskim redovima. Pozdravio je i igrače koji su ostali u Mraclinu te im poželio puno sreće i uspjeha s nadom i željom da rezultati i plasman na kraju naredne sezone budu bolji nego 9. pozicija osvojena prošle godine, sa manje kikseva nego što je to bilo lani. Goran Vukašinec kasnije je u razgovoru rekao da prijelazni rok za Mraclin još nije gotov i da očekuje još angažman kvalitetnog i iskusnog stopera i jednog igrača u vezi, što bi zadovoljilo potrebe Mraclina za narednu sezonu.

26.07.2022. Mraclin, predsjednik Goran Vukašinec, na početku priprema. Foto: Z. Sever/V’Gradu

U izočnosti Luke Cvetnića, sportskog direktora koji je na odmoru, igrače je pozdravio njegov pomoćnik i predstavnik kluba, Dražen Dandić koji je igračima i treneru poželio dobro zdravlje i igranje bez ozljeda i pozvao ih na treniranje.

26.07.2022. Mraclin, Dražen Dandić na prvom treningu. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Trener Marijan Dužić igračima je iznio svoj plan priprema i načina rada, a istoj temi mi je u razgovoru rekao:

“U narednih 5 tjedana do prvenstva planirano je 18 treninga, tri prijateljske utakmice (Kralj Tomislav, Kurilovec, Lomnica), sudjelovanje na turniru u Meštrici te utakmica kupa NS ZŽ protiv Rugvice. Zadovoljan sam igračima koji su došli do sada, ali očekujem da do kraja prijelaznog roka još poneko zvučno ime “sleti” u Mraclin. Što se tiče očekivanja i želja u narednoj sezoni, želim s ekipom ostvariti bolji plasman nego što je osvojen prošle godine, želim dobru igru ekipe i bio bih zadovoljan plasmanom između 4. i 7. mjesta, a ukoliko se ukaže prilika za nešto više, bit ćemo je spremni ugrabiti.”

26.07.2022. Mraclin, trener Marijan Dužić na prvom treningu. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Igrači Mraclina na raspolaganju treneru Dužiću su:

Sonny Boy Dražić, Patrick Crnolatec i Ivan Pavlović (vratari), Josip Domitrović, Dejan Debijađi, Marko Novaković, Bruno Dandić, Robert Petravić, Tomislav Škrinjarić, Željko Babić, Slavko Vidović, Antonio Dadović, Luka Kos, Karlo Klarić, Petar Milatović, Igor Hajduk, Luka Tkalec, Josip Jurič, Ivan Kaurin, Hrvoje Koleš, Juraj Cvetnić, te pristigli igrači Ivan Kos (Turopolje), Vjekoslav Lučić (Turopoljac Kuče), Mišo Đebro (Sunjski Sunja) i Leon Gamilec (Frankopan Sisak), a Lukas Golubić i Ivan Perković oporavljaju se nakon operacija koljena i još ne treniraju.

26.07.2022. Mraclin, Vjekoslav Lučić, Mišo Đebro, Leon Gamilec, Ivan Kos i Ivan Pavlović. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Istovremeno, Mraclin su napustili Matej Skrbin koji je otišao u Austriju i Ladislav Roginić koji je postao član Kralja Tomislava.

Nova sezona, novi trener, neki novi igrači, par juniora priključenih seniorima i veći dio poznatih igračkih imena u Mraclinu temelj su optimizma mlade i poletne uprave Mraclina za nadolazeću sezonu u 4. NL Središte Zagreb skupina B. Želimo im sreću i uspjeh u sljedećoj sezoni.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever