in

FOTO: Marijo Paviša prozvao igrače Dinamo Hidrela

Na prvoj prozivci preko 20 igrača, cilj je konsolidacija ekipe

Marijo Paviša je novi/stari trener Dinamo Hidrela iz Novog Čiča, a prvog dana kolovoza odlučio je prozvati igrače na prvom treningu. Igrače su u izočnosti predsjednice Ivane Cesarec, uz trenera pozdravili i Marijan Milanščak, dopredsjednik NK Dinamo Hidrela ujedno i voditelj omladinske škole, te Željko Hemen, član uprave kluba.

01.08.2022. Novo Čiče, prozivka Dinamo Hidrela, Marijo Paviša, Marijan Milanščak i Željko Hemen. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Marijan Milanščak pozdravio je nazočne igrače i poželio im dobrodošlicu na početak priprema, a s posebnim je zadovoljstvom pozdravio mlade igrače juniora koji su ove godine krenuli u natjecanje, a do dolaska novog trenera trenirat će pod palicom Marija Paviše, trenera seniorske ekipe.

I Željko Hemen, član uprave kluba pozdravio je nazočne igrače i poželio im dobrodošlicu i zahvalio im na razumijevanju situacije i njihovom angažmanu u seniorskoj ekipi.

Marijo Paviša također je pozdravio igrače, iznio plan priprema koje će trajati 4 tjedna, pozvao je igrače na puni angažman i treniranje, a onda ni rezultati neće izostati.

01.08.2022. Novo Čiče, prozivka Dinamo Hidrela, Marijo Paviše, Marijan Milanščak i Željko Hemen. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Da podsjetimo, Dinamo Hidrel, član 1. županijske nogometne lige Istok u prošloj sezoni preživio je tešku sezonu, spasivši se u zadnji tren od ispadanja u 2. županijsku nogometnu ligu. U prijelaznom roku napustilo ga je nekoliko igrača, ali upornošću uprave neki igrači su reaktivirali svoj igrački status, još se pregovara s nekoliko igrača i uz angažman nekoliko juniora ekipa će imati dovoljan broj igrača.

Evo što je rekao Marijo Paviša, trener Dinamo Hidrela:

“Vratio sam se ponovno na klupu Dinamo Hidrela gdje sam već bio trener i prije. Na žalost, situacija nije idealna, ali upravo me to dodatno motivira. Imali smo nekoliko odlazaka, a dolazaka malo, odnosno reaktivirali smo nekoliko igrača tako da sa 20-ak seniora krećemo u novu sezonu. No, mene posebno veseli činjenica da smo aktivirali juniore što znači da imamo prijavljene sve kategorije u natjecanjima što je veliki uspjeh omladinske škole na čelu sa Marijanom Milanščakom. Nekoliko juniora trenirat će sa seniorima što će pojačati konkurenciju u ekipi.

Što se tiče treninga, plan je trenirati 4 puta tjedno i imati jednu utakmicu, za početak priprema. Za sada imamo dogovorene utakmice protiv Turopoljca (07.08.2022. u Kučama), protiv Posavca (13.08.2022.), Bune te sudjelovanje na turniru u Mičevcu.

Moja želja je stabilizacija ekipe da više ne dođemo u situaciju u kakvoj smo bili prošle sezone.”

01.08.2022. Novo Čiče, Marijo Paviša, trener Dinamo Hidrela. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Marijan Milanščak, dopredsjednik kluba i voditelj omladinske škole:

“Uspjeli smo riješiti probleme koje smo imali u prošloj sezoni. Oko 120-ero djece omogućava nam natjecanje svih kategorija u narednoj sezoni na što možemo svi u klubu biti ponosni. Povratak nekoliko mladih igrača daje nam nadu da ćemo ove sezone biti puno konkurentniji i izbjeći situaciju u kakvoj smo bili prošle godine.”

01.08.2022. Novo Čiče, Marijan Milanščak, dopredsjednik i voditelj omladinske škole Dinamo Hidrela. Foto: Z. Sever/V’Gradu

Dok smo mi razgovarali, igrači njih 22 su već bili na igralištu spremni za jedan zajednički snimak prije početka priprema i prvih pretrčanih krugova u ovoj sezoni.

Nama ne preostaje ništa drugo nego poželjeti puno sportskog uspjeha i sreće svim ekipama Dinamo Hidrela u narednoj sezoni, a miris mesa s roštilja sigurno je bio dodatni motiv igračima da već prvi dan priprema krenu jako…

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Zlatan Sever