in , ,

FOTO Mještani Jagodnog aktivno podižu standard života, gradi se ŠRC Jagodno i uređuje selo

Vrijednim radom Jagodno ulaže u svoje selo koje postaje ugodna destinacija za život

Jagodno, naselje poslije Novog Čiča, kako nam kažu mještani, do sada je bila samo lokacija kojom se prolazilo, no vrijednim radom i trudom Mjesnog odbora i mještana, ono će postati naselje poželjno za ugodan život.

Još prošle godine članovi Mjesnog odbora započeli su s uređenjem sela i Društvenog doma, a sada je na redu i realizacija idejnog projekta kojim će se izgraditi prvi ŠRC Jagodno. Jutros od rane zore mještani su se vrijedno primili posla oko uređenja i postavljanja temelja za sjenicu.

Uz očekivane promjene idejnog projekta, predsjednik Mjesnog odbora Jagodno Ivan Sudar predstavio nam je neke od planove tijekom ove godine među kojima je i planirana izgradnja prvog športsko-rekreacijskog centra u mjestu.

Posipavanje terena već je započelo, a proljepšanjem vremenskih uvjeta počinje se i s gradnjom prve lokacije u Jagodnom koja će velikim i malim mještanima osigurati ugodan boravak na otvorenom.

Idejni nacrt projekta ŠRC Jagodno

-Glavna inicijativa nam je da uredimo selo i da ono više nije samo prolazna destinacija. Renovirali smo Društveni dom Jagodno, a uz njega smo prošle godine napravili i potpunu adaptaciju mjesne kapelice. Trenutno smo u realizaciji ŠRC-a Jagodno kojim bi se u selu idejno postavila umjetna trava, dva igrališta, betonska površina, street work out, stol za ping pong, ali i bočalište na kojem bi se stariji mještani mogli kvalitetnije družiti, govori nam Sudar dodajući kako je u planu i uređenje zelene površine.

Mjesni odbor uz suradnju s gradonačelnikom Krešimirom Ačkarom prošle godine dogovorio je otkup zemljišta na koje će se moći pristupiti s čak tri različita prilazna pravca.

-Počelo je nasipavanje zemljišta i betoniranje deke i temelja za sjenicu, a kroz godinu počet će izgradnja dječjeg parka ili igrališta, govori nam predsjednik Mjesnog odbora Ivan Sudar.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović