in , ,

FOTO Mladi u Kravarskom pripremili predivan božićni Humanitarni Advent

Mladi u Kravarskom ove subote pripremili su predivan Humanitarni Advent na kojem su se okupili brojni mještani. Na svoj rad ponosni su i sami članovi Savjeta mladih Općine Kravarsko, a kako i ne bi bili kada je po prvi put ovakva inicijativa u ovolikom broju okupila brojne mještane brega!

Advent je započeo u popodnevnim satima, a na kratko je prekinut kako bi svi zajedno pogledali Svjetsko prvenstvom, a potom i proslavili osvojenu broncu! Nakon toga, dobra fešta i predivan događaj nastavio se do kasnih sati uz finu hranu, svirku i tamburaše.

-Subotnji Humanitarni advent u Kravarskom, dokaz je da je potrebno malo ljudi sa velikim srcem da uljepšaju najljepše doba godine ljudima koji žive u neimaštini, poručuju mladi iz Kravarskog.

U organizaciju i djelovanje Humanitarnog Adventa uključile u se brojne udruge, vatrogasna društva, mještani i mnogi drugi, a ovim putem, mladi zahvaljuju svima njima:

-Želimo zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom događaju i pridonijeli da se on odvije. Veliko hvala udrugama koje su se pobrinule da ovaj advent ima bogatu ponudu, a to su sljedeće udruge- Udruga žena općine Kravarsko, Udruga žena Kozjača, Udruga umirovljenika općine Kravarsko, DVD Velika Buna. Također i veliko hvala zajednicama Župa uzvišenja Svetoga Križa Kravarsko koje su prepoznale ovaj plemeniti događaj te su se i one pridružile ovom humanitarnom događaju, a to su- Marijina legija “Kraljice apostola”, Zajednica mladih župe Kravarsko i Caritas župe Kravarsko, navode organizatori i inicijatori ove predivne manifestacije.

Cijeli događaj popratila je i pjesma i ples, i to od strane mališana iz OŠ Slavka Kolara Kravarsko, KUD-a “Kravarsko”, a zaplesao i zapjevao je i Folklorni ansambl “Šiljakovina”, Amalija Čehulić i Neven Boletek, Udruga umirovljenika općine Kravarsko, Crkveni zbor župe Kravarsko te mnogi drugi.

-Da sve prođe sigurno, brinula se ekipa iz DVD Kravarsko koji su zajedno sa nama odradili velike fizičke poslove te im od srca zahvaljujemo na pomoći koju su nam pružili, dodaju iz Savjeta mladih.

Foto: Savjet mladih Općine Kravarsko

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović