in , , , ,

GEEK CON FESTIVAL! Kostimirani junaci Marvelovih stripova u gradu!

Uz prošlogodišnje novitete – gorički Krafnoled i superjunake na Malom fašniku, ove godine po prvi put ikada u Velikoj Gorici, u Osnovnoj školi Eugena Kumičića, održat će se GEEK CON festival za ljubitelje znanstvene fantastike!

Ako ste obožavatelj Marvela, Rata zvijezda i slično, onda je vikend pred nama, od 3. do 4. veljače pun pogodak! Uz brojne pub quizove, Playstation turnire, nagrade za najkreativnije kostime i mnoge kostimirane junake, u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana u subotu, 3. veljače održat će se i natjecanje u Cosplayu.

Više o svemu ispričao nam je jedan od organizatora i član Geek Cluba Iven Mastin:

– “ Želio bih pozvati sve ljubitelje gaminga, superjunaka, Star wars fanove, na naš mali sajam znanstvene fantastike, za djecu do 14 godina osigurali smo besplatan ulaz, te smo pripremili brojne edukativne sadržaje u kojima možete sudjelovati kao što su tematski Harry Potter i Marvel pub quiz, Playstation turniri, tu su također i brojni izlagači s Geek sadržajima i naravno interaktivan bord game sadržaj kroz cijeli dan za velike i male. Ukoliko ste čuli za društvene igre kao što su Dungeon & Dragon  i Warhammer ovo vam je savršena prilika da ih zaigrate s brojnim posjetiteljima. “, govori nam Iven Mastin i poziva sve zainteresirane, bez obzira na dob, da se pridruže festivalu!

Mali fašnik i ove godine uz superjunake, dječje nastupe i odličnu atmosferu 

Podsjećamo, Mali fašnik ove godine održat će se petak, 2. veljače od 16 sati u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana uz već poznat i, svake godine jednako priželjkivan, dječji program – od dječjih nastupa, do pjesme, plesa i druženja sa superjunacima. Kao i prethodne godine, djeci omiljeni Spiderman, dovest će pojačanje – cijelu ekipu superjunaka koji će se s djecom fotografirati, igrati, pričati i družiti.

Za Veliku povorku, koja će gradom prodefilirati u subotu, 10. veljače od 14 sati, još uvijek su otvorene prijave za sudjelovanjem, stoga prijavite sebe i svoju ekipu i očarajte nas svojim fašničkim kostimima! Prijave i informacije možete pronaći na stranici Turističke zajednice Velika Gorice ili ovdje (http://www.tzvg.hr/sadrzaj/pregled/pocinju-prijave-za-115-turopoljski-fasnik/2210?c=1).

 

 

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?