in ,

GKM odgađa humanitarno fotografiranje s ljubimcima za sutra

Dođite na istu lokaciju u isto vrijeme, ali sutra, kada će vrijeme biti znatno ljepše

Foto: Facebook Sigurna kućica

Gorički klub mladih u suradnji s Goričkim skloništem odlučio je organizirati humanitarni događaj koji se prema prvom planu trebao odvijati u subotu prijepodne od 10 do 12 sati u Parku dr. Franje Tuđmana, no zbog lošijih vremenskih uvjeta odgodili su ovaj lijepi događaj za sutra, nedjelju- 9. svibnja, također u isto vrijeme.

-Zbog magle u našem gradu, odlučili smo humanitarnu akciju slikanja s kućnim ljubimcima prolongirati za sutra u isto vrijeme na istom mjestu! (od 10 do 12 sati u parku dr. Franje Tuđmana), a da vam fotke s vašim ljubimcima ispadnu što ljepše a da se vi i vaši ljubimci zapravo i vidite, napisali su iz Goričkog kluba mladih. 

-Dođite, slikajte se s ljubimcima, dobijte fotografiju na licu mjesta a zauzvrat donirajte nešto za vesele njuškice iz Sigurne Kućice. Samo potražite žuti kauč, dodali su.

Podsjetimo, cilj ove akcije je podignuti svijest o brizi o kućnim ljubimcima i udomljavanju, a usput i prikupiti novčane donacije koje će ići za Udrugu Sigurna kućica koja se bavi zbrinjavanjem napuštenih i nezbrinutih životinja i koja je u uskoj suradnji s Goričkim skloništem.

Pošto imaju velik broj životinja na skrbi i najmanja donacija omogućuje brigu o životinjama do udomljenja.

Sklonište za životinje Velika Gorica je poznat po svojoj brizi za slatke njuškice, kao i njihovim svakodnevnim fotografijama kojima uveseljavaju dan građanima, no uz to i podižu svijest o udomljavanju.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović