in ,

GKM vas poziva na slikanje i bojanje na otvorenom u povodu Svjetskog dana umjetnosti

Mlada ekipa ponovno vam je pripremila zanimljive aktivnosti, naravno, uz poštivanje epidemioloških mjera

Ekipa iz Goričkog kluba mladih objavila je niz aktivnosti koje su organizirali u sklopu Svjetskog dana umjetnosti. Tim povodom možete im se pridružiti u petak, 16. travnja, u parku dr. Franje Tuđmana od 13 do 18 sati gdje će imati postavljen svoj veseli štand.

-Naime, pripremili smo više stolova na kojima smo posložili svakakve aktivnosti, od slikanja vodenim bojama i pastelama, izrađivanja i ukrašavanja čestitki do isprobavanja malih elektroničkih instrumenata, naveli su iz kluba.

Također, pripremili su i takozvane antistres bojanke koje odrasli i roditelji mogu bojati u kafićima dok su djeca za stolom i bave se svojim aktivnostima, ali ih naravno mogu bojati i s ekipom iz Goričkog kluba mladih.

-Pripremili smo i dva velika platna na kojima možete ostaviti otisak svoje ruke, koja ćemo zatim objesiti u našem klubu i tako uvesti malo šarenila u naše prostorije, dodali su.

-Poznato je da bojanje opušta mozak, stoga pozivamo sve da sudjeluju u glazbenim i slikarskim umjetnostima i prošire svoj kreativni svijet. Pridružite se nama u bojama do sreće!

No, pobrinuli su se i za poštivanje epidemioloških mjera te će svim sudionicima i prolaznicima biti osiguran dostojan razmak i dovoljno prostora kako bi neometano i na sigurnom mogli uživati u kreiranju raznih umjetnosti. Stolove će redovito dezinficirati, a s obzirom na to da se očekuje veći protok ljudi na navedenom području, preporučaju i nošenje maski što je u skladu s propisanim mjerama Stožera.

-Pozivamo sve građane da iskoriste lijepi petak i pridruže nam se u obilježavanju Svjetskog dana umjetnosti, poručila je voditeljica kluba Sara Kajgana Raga.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Redakcija