in

GLINA: Frizeri na dijelu, velika humanitarna akcija velikogoričkih frizera

Frizeri na dijelu, velika humanitarna akcija velikogoričkih frizera održava se u Glini, a radi se o akciji besplatnog šišanja u prostorijama osnovne škole Glina.

Naravno i mi smo danas bili tamo, kako bi vam prikazali ovu lijepu gestu i jedan drugačiji oblik humanitarne pomoći.

Nakon što smo proveli vrijeme sa svim tim divnim humanitarcima i mještanima Gline, možemo reći kako je ljubav nepobjedivo čudo, a čuda se događaju i danas. Hrvatska se ujedinila i to traje i neka traje, svako na svoj način i dalje pomaže Banovini, a među takvim dragim ljudima su volonteri iz Velike Gorice, cijela “vojska” frizera danas je u Glinu s ciljem kako bi besplatno ponudili usluge šišanja.

Poznata Gorička humanitarka Dalija Zubek voditeljica tima VG Legacy ovu je akciju realizirala odnosno organizirala, a cijela ideja bila je od Goričke frizerke Štefice Turković. Inače VG Legacy tim uključio se u razne humanitarne akcije od samoga početka, za sve stradale u potresu.

U današnjoj akciji besplatnog šišanja pridružili su se i domaći frizeri s područja grada Gline, a kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu koji vam donosimo.
Također ovim putem zahvaljujemo svima koji ove teške dane čine ljepšima i lakšima, pomažući svima onima s područja pogođenim potresom.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Irina-Spajic