in

Goričanin u stanu uzgajao preko 40 stabljiki marihuane

Uhvaćen je 46-godišnjak koji je u vlastitom domu uzgajao, a potom i preprodavao velike količine marihuane

Foto: MUP

Policijska uprava zagrebačke izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje kojim je 46-godišnjak iz Velike Gorice osumnjičen kako je u stanu proizvodio pa preprodavao marihuanu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje tipa droga (marihuana), u stanu na području Velike Gorice, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio marihuanu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: MUP

Neke od stabljika marihuane narasle i do 170 cm

-Pretragom stana na području Velike Gorice policijski službenici su pronašli tri improvizirana laboratorija s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka, ukupno 48 stabljika marihuane visine od 8 do 170 cm, 1.116,7 grama marihuane pakirane u pet omota, 190,5 grama hašiša pakiranog u pet omota, digitalnu vaga s tragovima droge te novac za koji postoji osnova sumnje da je pribavljen preprodajom droge- priopćili su iz PUZ-a.

Foto: MUP

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović