in ,

Gorički klub mladih priprema novu aktualnost u gradu

Nakon prošlogodišnjeg velikog odaziva GKM-ovci ponovno pripremaju informativno predavanje o svim fakultetima sa Sveučilišta u Zagrebu

Facebook Gorički klub mladih

Gorički klub mladih brojnim građanima već je poznat po svojim zanimljivim aktualnostima u kojima redovito pripremaju Pub kvizove, Escape room, Večeri videoigara, kao i Kolektivno igranje društvenih igara. Osim toga, prošle godine, veliki odaziv imali su i na predstavljanju fakulteta s ciljem upoznavanja maturanata s prednostima i mogućim izazovima pojedinih fakulteta sa Sveučilišta u Zagrebu. Nakon velikog odaziva odlučili su ponovno održati Predstavljanje fakulteta, koje će se ovog puta, umjesto u Gimnaziji Velika Gorica, održati u online verziji.

Izvor: Facebook Gorički klub mladih

Osigurali su i mentore za sva dodatna pitanja 

U ponedjeljak, 8. veljače, iz udobnosti svojih domova na događaj će se moći priključiti svi maturanti, ali i mlađi učenici, s početkom u 19:30 sati. Aktualni studenti određenih fakulteta prenijet će maturantima iskustva iz prve ruke, a predstavljat će se brojni fakulteti među kojima su Fakultet političkih znanosti, Zdravstveno veleučilište, Hrvatski studiji, Učiteljski fakultet i mnogi drugi.

-Predstavljanje fakulteta odvijat će se preko Google Meet aplikacije, a prijave se mogu poslati na [email protected] , dok ćemo mi zauzvrat poslati link za sudjelovanje, napisali su iz Goričkog kluba mladih.

Maturanti će uz informativni dio imati priliku i postavljati željena pitanja, a također dobiti i svog studentskog mentora za eventualna naknadna pitanja i nedoumice. Za sve dodatne informacije, kao i popis fakulteta, posjetite društvene mreže Goričkog kluba mladih.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily