in , , ,

Goričko kazalište traži mlade glumce za predstavu “Mama je kriva za sve”

Gradsko kazalište Scena Gorica

Gradsko kazalište – Scena „Gorica“ priprema novu predstavu za djecu, a ujedno poziva sve zainteresirane glumice i glumce da se prijave na audiciju.

Traži se troje glumaca za predstavu „Mama je kriva za sve“, prema tekstu Zorana Pongrašića, a u režiji Lee Anastazije Fleger.

Prijave se zaprimaju do 14. listopada 2022. na e-mail [email protected], dok će se audicija održati 20. listopada 2022. (četvrtak) u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, na adresi Zagrebačka 37, u Dvorani Gorica.

U prijavi je potrebno poslati: ime, prezime, adresu, broj mobitela, e-mail adresu, dvije fotografije i kratku biografiju.

-Odabrani kandidati dobit će obavijest o točnom terminu audicije, poručuju iz kazališta i dodaju kako se prijaviti mogu profesionalni glumci i studenti glume te je za audiciju potrebno pripremiti dva monologa prema licima iz romana „Mama je kriva za sve“.

Za žensku ulogu trebate sami osmisliti monologe prema licima: 1. Ožiljak ili Brada, te 2. Mama ili Mirela ili Stela. Za mušku ulogu trebate sami osmisliti monologe prema licima: 1. Bero, te 2. Mama ili Mirela ili Stela.

Planirani početak rada na predstavi je 5. prosinca 2022., a premijera predstave je planirana za 28. siječnja 2023, a više informacija pronađite ovdje.

Comments

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Loading…

0

Što misliš?

Napisao vgradu