in ,

V.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar u znak zahvale uručio ženama Velike Gorice mali znak pažnje

Uz njega cvijeće je dijelio i Ervin Kolarec, te predsjednik gradskog vijeća Neven Karas

U subotu, 06. ožujka, v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar dijelio je ženama Velike Gorice cvijeće u prigodi obilježavanja Dana žena. Naime, na gradskom platou ispred Tržnog centra ženama je uručio jaglace. Uz Ačkara ispred tržnice bio je i Ervin Kolarec koji je također osobno uručio cvijeće i čestitao svim ženama njihov dan.

Već 112. godinu za redom obilježava se Međunarodni dan žena kojim se nastoji naglasiti bitnost uloga svih žena i spolne ravnopravnosti, rekao je Ačkar te dodao kako upravo zbog toga danas tradicionalno dijele jaglace svim sugrađankama.

-Grad Velika Gorica ima na svojem čelu u sveukupno deset ustanova isto toliko ravnateljica koje čine iznimno bitan faktor i pokretač našeg društva. Na čelu gradskog stambenog poduzeća također imamo ženu, naveo je Ačkar.

– Ono što je bitno naglasiti i današnjim danom osvijestiti je i naša zahvalnost za svu požrtvovnost koju čine naše žene i majke kako bi svijet bio bolji. Zbog toga smo imali potrebu ovim malim znakom pažnje zahvaliti svim ženama koje su se našle na ovoj lokaciji, rekao je.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović