in

Gradski Stožer civilne zaštite održao radni sastanak s ciljem edukacije za povjerenike

Zbog epidemioloških mjera sastanak je održan u tri grupe

Krešimir Ačkar

Stožer civilne zaštite Grada Velike Gorice sinoć je održao radni sastanak i edukaciju za svoje povjerenike. Edukacija je održana s ciljem stjecanja novih znanja korisnima u situacijama u kojima članovi Stožera moraju pravovremeno reagirati.

Zbog epidemioloških mjera sastanak je održan u tri grupe, a prisutni su bili predsjednici mjesnih odbora i gradskih četvrti, inače povjerenici Stožera civilne zaštite. Na radnom sastanku v.d. gradonačelnika Krešimir Ačkar iskoristio je priliku kako bi im svima zahvalio na velikom angažmanu u ovim izazovnim vremenima.

Krešimir Ačkar

-U ovim izazovnim vremenima pandemije koronavirusa i razornih potresa, vrlo važnu ulogu na terenu imaju naši predsjednici vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora koji su ujedno i povjerenici Stožera Civilne zaštite Grada Velike Gorice. Večerašnji radni sastanak i edukacija, u 3 skupine zbog epidemioloških mjera, bili su prilika da uz stjecanje novih znanja, svima zahvalimo na velikom angažmanu-istaknuo je na svojim društvenim mrežama gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Comments

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Loading…

0

Što misliš?

Napisao Emily Nović